maandag 18 januari 2010

Analoge klok van de Boretti blijft rinkelen


De witte wijzer met het zilveren puntje moet tussen de 11 en 12 staan. Het gebied tussen de 11 en 12 is het niet belgedeelte. Met de voorste witte knop de witte wijzer met het zilveren puntje verplaatsen in dit gebied.
Boretti Ilve Majestic model MD100 (100 cm breed)

Werking van de programmeerbare analoge klok
Als in het kleine venstertje de ‘0’ te zien is, staat de oven op het kinderslot en kan deze derhalve niet gebruikt worden. Staat het symbooltje met het handje in het venstertje, staat de oven op handbediening. U kiest de handbediening door de knop zonder in te drukken naar rechts te draaien.

Het instellen van de juiste tijd
Druk de knop in en draai de knop naar rechts tot de huidige tijd in beeld staat. De tijd is af te lezen met de wijzers.

Handbediende functie
Door de knop naar rechts te draaien net zo lang dat u een handje in beeld ziet kiest u de handbediende functie. Met deze functie ingeschakeld kiest u de gewenste temperatuur en bakfunctie en kunt u de oven direct gebruiken.

De kookwekker met automatische afslag
De gewenste baktijd is gemakkelijk in te stellen door de knop zonder in te drukken naar rechts te draaien net zo lang tot u in het kleine display de gewenste baktijd ziet verschijnen.
De tijdsduur is in te stellen tot maximaal 180 minuten. Vervolgens kiest u de temperatuur en de
ovenfunctie. Na het verstrijken van de gewenste baktijd. Klinkt er een geluidssignaal. De oven zal uitschakelen. Het geluidssignaal kunt u uitzetten door de knop op handbediening te zetten.

Geen opmerkingen: