dinsdag 20 oktober 2009

Vaatwasser




Onder Electrolux vallen de merken AEG, Marijnen en Zanussi. AEG, Marijnen en Zanussi zijn als fabrikanten opgeheven. De merknamen worden nog wel gevoerd.

Contactgegevens:
Electrolux Service
Vennootsweg 1
Postbus 120
2400 AC Alphen aan den Rijn
Telefoon 0172-468300
http://www.service.electrolux.com/
en
http://www.mijnapparaten.nl/

Afmetingen vaatwasser 60 cm bij 60 cm. Soda gebruiken als reinigingsmiddel. Lamp stuk in de vaatwaser. Niet laten repareren, dit kost 150 euro. Zelf repareren is niet mogelijk, aangezien de vaatwasser er in zijn geheel uit moet.

De bezoektijden zijn op internet te bekijken. De waterkraan is verkalkt. Eerst met een schroevendraaier 4 schroeven losdraaien om het paneel van de vaatwasser te verwijderen. Het paneel een beetje oplichten. Met een T20 schroevendraaier (tork) 2 schroeven en nog 2 schroeven met een schroevendraaier verwijderen. Ook dit aluminium paneel een beetje oplichten. Met een injectiespuit met een slangetje eraan het water opzuigen en in een teiltje doen.

De deur 1 week openlaten en het water in het reservoir onder de bodemplaat laten verdampen. Afhankelijk van temperatuur en hoeveelheid water.
Zwarte plastic ringen geklikt tegen de ronde zwarte poten: 500 20 Franko Germany PS T Germany. Alternatief: gereedschapsklemmen V38 mm

Geen opmerkingen: