donderdag 8 januari 2009

Recept met spinazie a la boursin

Ingredïenten voor 2 personen:
- 175 gram penne pasta
- 250 gram Iglo Atlantische zalm
- zout
- 1 kleine ui
- 250 gram kerstomaatjes
- 2 eetlepels (olijf)olie
-300 gram Iglo spinazie a la boursin

Bereiding:
  1. Kook de penne gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
  2. Snijd de bevroren zalm in stukjes van circa 1,5 centimeter. Bestrooi de vis met wat zout.
  3. Pel en snipper de ui. Halveer de kerstomaatjes.
  4. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui 2 minuten. Bak de zalm 4 minuten mee.
  5. Voeg de bevroren spinazie toe en verwarm deze tot het ontdooid is. Voeg de tomaatjes toe en verwarm het nog 2 minuten. Schep de saus zo nu en dan voorzichtig om.
  6. Verdeel de penne over twee borden en schep de spinazie-zalmsaus erover. Zet geraspte belegen kaas of Parmezaanse kaas op tafel.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: