woensdag 21 november 2012

Bob de bouwer, de machines van Bob

Bob de bouwer, de machines van Bob


Hector

Hallo, ik ben Hector. Ik ben een groene tractor met grote wielen. Ik werk op de boerderij van boer Nijhof. Ik trek vaak pijpen en hout voor Bob. Het is erg leuk om bij Bobs machines te horen! “Trekken maar!”

Muck

Hallo, ik ben Muck. Ik ben een grote rode bulldozer. Ik hou van modder en ik word graag vies! Ik ben groot en sterk en ik kan zware spullen dragen! Het is erg leuk om bij Bobs machines te horen! “Muck komt je redden!”

Rollie

Hallo, ik ben Rollie. Ik ben een grote groene stoomwals. Ik hou van zingen en rock en rollen. Mijn beste vriend is Bert. Hij luistert naar al mijn liedjes. Het is erg leuk om bij Bobs machines te horen! “Rock en rollen!”

Dizzie

Hallo, ik ben Dizzie. Ik ben een oranje cementmolen. Ik luister graag naar popmuziek. Dan heb ik mijn koptelefoon op. Ik speel graag voetbal. Kijk! Ik kan heel goed schoppen! Het is erg leuk om bij Bobs machines te horen! “Te gek, zeg!”

Scoop

Hallo, ik ben Scoop. Ik ben een grote gele graafmachine. Met mijn bak kan ik bakstenen tillen. En met mijn graafarm kan ik gaten graven. Ik ben de baas van de machines. Het is erg leuk om bij Bobs machines te horen! “Geen punt, Bob.”

Geen opmerkingen: