zaterdag 30 mei 2009

Doctor Who 28ste en 29ste serie

29ste serie:
Journey's end
Nu de Dokter aan de genade van de Daleks is overgeleverd, werken huidige en vroegere vrienden samen om Dr. Who te redden.

29ste serie:
The stolen earth
De Doctor komt oog in oog te staan met zijn oude tegenstanders, de Daleks, maar krijgt hulp van zijn vrienden en het Torchwood team.

29ste serie:
Midnight
De Doctor bezichtigt plaatselijke attracties in een pendel die al gauw panne krijgt. Dan verschijnt er een onzichtbare vijand.

29ste serie:
Forest Of The Dead
De Doctor krijgt het moeilijk als hij Donna en duizenden anderen uit de gedoemde bibliotheek probeert te bevrijden.

29ste serie:
Doctor Who Planet Of The Ood
Geweldig Brits avontuur over de klassieke sci-fi held. Donna en de Doctor belanden op een alien planeet en komen daar achter de afgrijselijke waarheid over het menselijk ras.

28ste serie:
Aflevering 20
Doctor Who is een Britse sciencefictionreeks over een door de tijd reizende avonturier.Het is 1953, het jaar van de kroning van Hare Majesteit Koningin Elisabeth II. De Britse bevolking zit aan de buis gekluisterd en volgt het grote evenement op de radio. Maar er doen geruchten de ronde dat monsters ondertussen de straten onveilig maken. De gekwelde Mr Magpie verbergt een vreemd geheim.

Aflevering 21 (reeks 2): "The impossible planet"Rose bevindt zich in de baan van een zwart gat en is nog nooit zo ver van huis geweest. De tijdsreizigers zitten opgezadeld met een expeditie vanop de Aarde en met de mysterieuze Ood. Maar een groter gevaar bedreigt hen wanneer iets oerouds onder het planeetoppervlak zich begint te roeren ...(1ste deel van een dubbelaflevering)(pdc 1545)

Aflevering 22 (reeks 2): "The Satan pit" Rose gaat de strijd aan met de moordzuchtige Ood. Wanneer de hel lonkt, stelt de Dokter alles waar hij ooit in geloofde in vraag.

Aflevering 23 (reeks 2): "Love & monsters" Een zekere Elton raakt geobsedeerd door de Dokter, Rose en hun geheimzinnige blauwe doos. De nieuwsgierigheid van Elton trekt de aandacht van de enigmatische (raadselachtig) en machtige Victor Kennedy.

Aflevering 24 (reeks 2): "Fear her" De Tardis landt in het Londen van 2012. De Dokter wil Rose de Olympische Spelen laten zien, maar in een wijk vlakbij verbergt een wanhopige moeder haar dochtertje met bovennatuurlijke krachten.

Aflevering 25 (reeks 2): "Army of ghosts" Het menselijke ras is door het dolle heen wanneer de geesten van geliefden op Aarde terugkeren. Maar als de Dokter, Rose en Jackie de Torchwood Toren onderzoeken, dreigt de hele Aarde te worden overgenomen door een machtige indringer.

Aflevering 26 (reeks 2): "Doomsday" Twee krachtige legers bevechten elkaar over de Aarde heen en het menselijke ras zit tussen twee vuren. Een golf van terreur komt vanonder Torchwood naar buiten gestroomd, maar de Dokter staat voor een nog groter dilemma. Kan hij de wereld enkel redden door het leven van Rose Tyler op te offeren?

Geen opmerkingen: