- 175 gram penne pasta
- 250 gram Iglo Atlantische zalm
- zout
- 1 kleine ui
- 250 gram kerstomaatjes
- 2 eetlepels (olijf)olie
-300 gram Iglo spinazie a la boursin
Bereiding:
- Kook de penne gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
- Snijd de bevroren zalm in stukjes van circa 1,5 centimeter. Bestrooi de vis met wat zout.
- Pel en snipper de ui. Halveer de kerstomaatjes.
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui 2 minuten. Bak de zalm 4 minuten mee.
- Voeg de bevroren spinazie toe en verwarm deze tot het ontdooid is. Voeg de tomaatjes toe en verwarm het nog 2 minuten. Schep de saus zo nu en dan voorzichtig om.
- Verdeel de penne over twee borden en schep de spinazie-zalmsaus erover. Zet geraspte belegen kaas of Parmezaanse kaas op tafel.
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten